Translate

 

Jaume Torras

dissenyador per l'Escola Elisava de Barcelona. Visc a Sitges, enamorat de Cadaqués i la llum de la Mediterrània. Al llarg dels anys, principalment, he dissenyat mobles de tota mena, però també he pensat joguines, productes del món de la motocicleta, imatges gràfiques i, fins hi tot, he realitzat algún interior de vivenda i espai firal. 

El meu material preferit és la fusta, per natural, sostenible, amable. Penso que cal fer productes que perdurin en el temps, i en el cas dels mobles, productes que ens ajudin a viure en espais càlids, agradables.

Un bon disseny ens ha d'ajudar a millorar la qualitat de vida.


· Consultor de disseny 


Valorar la diferència, seguir un camí, tenir personalitat, aquests conceptes són importants en el constant desenvolupament del producte. Tenir filosofia d'empresa, una manera de fer, una manera de comunicar, és vital pel bon desenvolupament del projecte com a marca i empresa.

Una visió externa, basada en l'anàlisi objectiu, en escoltar i aplicar l'experiència i coneixement del sector, és el que ofereixo com a dissenyador expert en el sector del moble.

https://mentooring.com/mentor/jaume-torras-i-roca/


· Disseny de mobiliari

El moble és un producte que cal que sigui funcional, però, tanmateix, cal que formalment sigui atractiu, interessant, atès que ha d'ajudar a millorar la qualitat de vida de tothom, sia a les llars com a els espais públics. 

Els espais haurien de ser un reflex de l'anima dels que hi viuen i els mobles són les peces claus.

En el sector del moble hi han tendències, però és important tenir personalitat, cal dissenyar, pensar.

Us proposo fer-ho de forma senzilla i directa, fent equip amb el vostre equip, potenciant la vostra filosofia de producte, fent propostes de conceptes i productes, planificant i gestionant el desenvolupament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada